Bluehost

Bluehost është një nga kompanitë më të njohura për shërbimet e saj sidomos për hosting përfshirë këtu Shared Hosting, VPS, dhe Dedicated Server. Ka qenë mjaft e vlerësuar sidomos viteve të fundit madje e sugjeruar edhe nga kompania prodhuese e WordPress-it – WordPress . ORG.

Për disa produkte Bluehost ofron zbritje çmimi nese ju e merrni produktin me kohëzgjatje prej 36 muajsh.

Ju mund të klikoni këtu  për ta marrë njërin nga shërbimet e Bluehost me çmim më të lirë.