Namecheap

Namecheap është një kompani mjaft e njohur për çmime të lira sidomos sa i përket çmimit të domain-it. Ofron edhe pako të ndryshme për Hosting dhe shërbime tjera.

Shumica e ndryshimeve te konfigurimit të produkteve kryhen nga ana e kommpanisë duke hapur një Ticket ose duke komunikuar direkt.

Për ta marrë njërin ose disa shërbime në pako nga Namecheap klikoni këtu.

Transferimi i domainit.