Godaddy

Godaddy është një kompani mjaft e njohur për Domain,  Hosting dhe shërbime tjera.

Nese ju rastis të bleni një produkt në Godaddy nga Kosova duhet të keni parasysh nje fakt. Për momentin në Payment Method egziston një “gabim”. Në disa raste edhe nese ju me herët e keni vendosur Country Kosovo, pak para blerjes automatikisht mund të shfaqet Country Serbia. Ju duhet ta ndryshoni para hapit përfundimtar të blerjes duke e vendosur Kosovo, ndryshe një takse me një përqindje të ndjeshme do të shkojë në Serbi. Me Country Serbia për një produkt të lirë me vlerë rreth 10 euro totali me taksa shkon rreth 14 euro, që është mjaft e lartë dhe shkon në destinacion të gabuar. Përderisa nese ju kujdeseni që blerjen ta realizoni me Country Kosovo taksa nuk aplikohet fare (nuk e di pse nga Kosova nuk aplikohet një taksë ndërsa nga vendet tjera po).

Për të marrë një produkt nga Godaddy klikoni këtu.