OFERTE SPECIALE, TE GJITHA NE NJE PAKO PER VETEM 384€

Promovimi i biznesit online: Website, Email,  Listimi i biznesit ne Google dhe rrjete sociale.

Çfare e ben kete oferte te veqante?

Sepse per vetem 384 € :

 1. Ju do te keni nje Website te kompletuar per biznesin tuaj.
 2. Informacione te detajuara rreth biznsesit tuaj do te gjinden ne Google Search.
 3. Klientet do te ju gjejne me lehtesi pas listimit ne Google Maps.
 4. Do te keni nje email profesional i identifikuar me Website-in tuaj si ne rastin tone: [email protected].
 5. Do te keni nje kanal ne YouTube, nje Professional account ne Instagram dhe nje Facebook business page.

 

PRODUKTET BRENDA PAKOS

Website (e kompletuar):

 • Dizajn i perhershem
 • Domain 3 vite
 • Webhost 3 vite
 • SSL, CDN, DNS dhe konfgurimet tjera

Listimi i biznesit ne Google:

 • Maps
 • Search

Faqe ne rrjetet Sociale:

 • YouTube
 • Facebook
 • Instagram etj.

Business Email nga:

 • Google*
 • Microsoft*
 • Zoho etj.

 

Tel: 049 82 28 85      eMail: [email protected]

Oferta vlen per periudhen: 30 tetor 2021 – 30 nentor 2021.