DIZAJNIM & KONFIGURIM

Ju mund te zgjidhni pjese nga shembujt me poshte dhe te na dergoni preferencat tuaja.

Disa nga templates te gatshme jane te publikuara ne linkun me poshte:

VITECH.INFO/TEMPLATES.   Sectioni i shablloneve eshte i paperfunduar por ju mund te hidhni nje shikim tek shembujt e kompletuar.

Ne Home Page,  ju mund te merrni shembuj prej disa nga projektet tona te perfunduara. Mund te shikoni pjese nga shembujt. Asnje website nuk mund ta kete dizajnin e njejte, secila duhet te kete dizajn unik.