Aksesore për Smartphone – Likuidim malli me çmim shumë të lirë

Artikujt:

  • Pajisje dhe aksesore te ndryshem per SmartPhone – xhama, folie, fotrolla, ndegjuese, adaptera etj.

Të interesuarit mund te lajmerohen  ne numrin 049 223 102.